33.9 C
Kuala Lumpur
Wednesday, September 27, 2023

Yonnyboii padam semua gambar di Instagram… Kenapa tu?

Mesti Baca

TIADA angin tiada ribut tiba-tiba sahaja semua gambar pada akaun Instagram milik penyanyi, rapper dan komposer Yonnyboii hilang.

Dalam kalangan peminat dan warganet semua tertanya-tanya apa sudah jadi. Adakah Yonny dalam keadaan okay?

Masakan tidak, Yonny yang sebelum ini aktif memuat naik hantaran gambar dan video aktiviti seni lenyap begitu saja.

Malah, peminat juga tidak dapat lagi melihat momen Yonny bersama isteri, Nik Nazira Narriman seperti yang dikongsikan sebelum ini.

Sehingga kini, Yonny atau nama sebenarnya Muhammad Haqeem Nuriman Nor Azrin juga masih senyap membisu tanpa sebarang kenyataan bagi menjelaskan perkara itu.

Wakil Universal Music Malaysia Anne Mukhtar, ketika dihubungi memaklumkan Yonny mahu diberikan ruang seketika sebelum kembali memulakan kerja seninya.

“Insya-Allah, Yonny okay. Doakan dia baik-baik saja. Buat masa sekarang kita beri dia masa dan ruang untuk bertenang. Sampai masa nanti, dia akan muncul dan kembali semula,” katanya.

Sebelum ini, Yonny berkongsi khabar gembira apabila isterinya selamat melahirkan cahaya mata pertama mereka pada Awal Muharram.

Bayi lelaki seberat tiga kilogram itu dilahirkan secara normal di sebuah hospital di Petaling Jaya pada jam 4 pagi.

Kali terakhir Yonny muncul dengan single baharu berjudul Flash & Dash, kolaborasi bersama Guccimith, telah mencapai 200,000 tontonan di YouTube.  Lagu itu adalah hasil ciptaan bersama SonaOne dan Wolfy. -Edisi 9

Terkini

Taiwan naikkan subsidi penjagaan kanak-kanak bagi tingkatkan kadar kelahiran

TAIWAN akan menaikkan elaun penjagaan anak sekurang-kurangnya NT$1,500 (AS$46.52) sebulan mulai tahun depan sebagai inisiatif untuk meningkatkan kadar kelahirannya yang...

Lagi Artikel Berkaitan