33.3 C
Kuala Lumpur
Sunday, July 25, 2021

Wartawan ‘tunjuk’ imej suami mandi bogel

Must Read

CALIFORNIA – Ketika kebanyakan negara melaksanakan perintah kawalan pergerakan bagi membendung penularan virus Covid-19, ramai daripada kita terpaksa bekerja dari rumah dengan menggunakan aplikasi sidang video untuk pelbagai tujuan.

Bagi Melinda Meza, wartawan siaran televisyen KCRA 3 di Sacramento, Amerika Syarikat, niat baiknya hendak berkongsi pengalaman mengunting rambut melalui rakaman video telah membawa padah apabila dengan tidak sengaja menunjukkan imej suaminya sedang mandi bogel melalui pantulan cermin.

Menerusi rakaman video yang kemudiannya menjadi viral itu, Melinda sedang berdiri di hadapan cermin di dalam bilik air sambil menunjukkan cara-cara dia mengunting rambut.

Seorang pengguna Twitter yang mengesan situasi itu berkongsi rakaman video tersebut sambil menyatakan ‘Beritahu saya jika anda melihatnya.”‘ – Mirror UK

Baca juga:   281 etnik Rohingya di Aceh larikan diri ke Malaysia

Latest News

Pelajar UiTM raih tempat pertama peperiksaan perakaunan dunia

CYBERJAYA - Kejayaan seorang pelajar Fakulti Perakaunan Universiti Teknologi MARA (UiTM) meraih pencapaian tertinggi peringkat dunia dalam peperiksaan program...

More Articles Like This