26.5 C
Kuala Lumpur
Wednesday, March 22, 2023

SME Bank hapus caj IHD kepada pelanggan PMKS

Mesti Baca

SME Bank mengambil langkah untuk memansuhkan caj dokumentasi dalaman (IHD) kepada pelanggan perusahaan mikro, kecil dan sederhana (PMKS) berkuat kuasa hari ini.

Bank itu menerusi kenyataan berkata, bayaran dokumentasi dalaman ialah caj yang dikenakan ke atas pelanggan PMKS untuk dokumen pembiayaan yang disediakan mereka.

“Keputusan ini mencerminkan komitmen SME Bank untuk mengutamakan pelanggan dan fokusnya dalam menyediakan perkhidmatan yang telus dan adil bagi meningkatkan tahap kepuasan dan membina kepercayaan dengan pelanggannya.

“Langkah ini bertepatan dengan konsep Malaysia MADANI iaitu kemampanan, kesejahteraan, daya cipta, hormat, keyakinan dan ihsan,” katanya hari ini.

SME Bank juga memaklumkan, pelanggan yang ingin mendapatkan maklumat lanjut boleh mengubungi Pusat Khidmat Pelanggan di talian 603-2603 7700 atau berhubung terus dengan pengurus perhubungan masing-masing. – Edisi 9

Baca juga:   Pelaksanaan PdPR mesti ditambah baik segera

Wartawan

Terkini

Kejar pahala, jangan siakan dengan pembaziran – Agong

YANG di-Pertuan Agong Al-Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah menasihati umat Islam agar mengejar pahala bulan Ramadan serta tidak mensia-siakan bulan...

Lagi Artikel Berkaitan