32.8 C
Kuala Lumpur
Saturday, October 1, 2022

Zuraida dipercayai masih kekal menteri Kabinet

Mesti Baca

Sharieza Ismail
Wartawan Edisi 9

DATUK Zuraida Kamaruddin dipercayai masih kekal sebagai Menteri Perusahaan, Perladangan dan Komoditi serta masih menjalankan tugas rasmi di kementeriannya itu.

Ini dibuktikan dengan pengesahan kehadiran Ahli Parlimen Ampang itu pada satu program rasmi kementeriannya di Sabah malam ini.

Mengikut jadual rasmi dikongsi Unit Komunikasi Korporat (UKK) kementerian berkenaan, Zuraida akan menghadiri Majlis Anugerah Industri Koko Malaysia (AIKM) 2022 anjuran Lembaga Koko Malaysia (LKM) di The Magellan Sutera Resort, Kota Kinabalu.

Difahamkan, Zuraida berlepas ke Sabah selepas menghadiri mesyuarat Kabinet pagi tadi, lapor Kosmo!.

Terdahulu, Zuraida dilihat memasuki Bangunan Perdana Putra dengan menaiki kenderaan pelbagai guna (MPV) mewah pukul 9.25 pagi tadi.

Bagaimanapun, usaha wartawan yang menunggu sejak 9 pagi bagi mendapatkan penjelasan Zuraida mengenai perkara itu gagal apabila kenderaan yang membawa beliau dipercayai keluar menerusi pintu lain selepas menyuarat Kabinet tamat, tengah hari tadi.

Baca juga:   Anwar dapat kemudahan naik taraf pejabat setara menteri

Terkini

Gred guru besar, penolong kanan ditingkatkan sehingga DG54

GRED guru besar dan guru penolong kanan di sekolah rendah ditingkatkan sehingga ke gred maksimum DG54 yang akan memberi...

Lagi Artikel Berkaitan