26 C
Kuala Lumpur
Wednesday, October 4, 2023

Demi anak-anak, Diana dan Farid bakal rujuk semula

Mesti Baca

PELAKON Diana Danielle mengesahkan dia bakal ke mahkamah untuk rujuk semula dengan bekas suami yang juga pelakon dan pengarah, Farid Kamil.

Diana berkata, apa yang berlaku tidak seperti yang dirancangkan selepas lima bulan mereka turun naik mahkamah bagi menyelesaikan masalah rumahtangga yang berlaku.

“Kami masih dalam proses untuk mendapatkan semula keserasian bersama. Ini semua kami lakukan demi anak-anak.

“Saya sendiri tidak menyangka dengan apa yang berlaku namun berharap semuanya akan lebih baik lagi selepas ini.

“Namun begitu, kami tidaklah mahu tergesa-gesa, masih ada masa dan proses ini mengambil masa. Bukan saya tidak mahu umum perkara ini tetapi ia membabitkan proses mahkamah dan memerlukan masa,” katanya.

Diana ditemui pada Karnival Mega Suria yang berlangsung di Padang Timur Majlis Badaraya Petaling Jaya (MBPJ) pada Sabtu.

Sementara itu, Farid turut hadir menemami istetinya namun tidak boleh bercakap banyak berikutan mengalami masalah sakit tekak yang dihidapi sejak beberapa hari lalu.

Farid sempat berbisik ke telinga Diana memberitahu mereka tidak berhenti berdoa agar mendapat jalan penyelesaian terbaik berikutan kemelut rumah tangga yang dihadapi sebelum ini.

Dalam pada itu, Diana berkata, mereka kini masih dalam fasa untuk memperbaiki diri serta mencari jalan terbaik bagi rumah tangga mereka untuk masa akan datang.

“Farid kata kami tidak pernah berhenti berdoa. Kami juga tidak tahu ini pengakhirannya kerana semua telah ditentukan oleh Allah.

“Sekarang ini kami masih dalam tempoh masa mencari jalan terbaik untuk masa depan. Kami kembali membina apa yang pernah ada sebelum ini.

“Tetapi saya tidak mahu terlalu banyak bercakap tentang hal ini. Perlu ada privasi antara hubungan kami,” katanya.

Diana berkata, dia gembira kerana Farid akan terus menjadi bapa terbaik buat anak-anak mereka.

“Saya membesar tanpa kasih sayang bapa. Jadi tidak mahu anak-anak melalui perkara yang sama.

“Apa yang penting anak-anak mendapat kasih sayang seorang bapa. Itu adalah hadiah terbaik buat saya,” katanya.

Terdahulu, pada 10 Ogos lalu, pasangan itu sah bercerai talak satu di Mahkamah Rendah Syariah Petaling, Subang Bestari, Selangor.

Diana dan Farid mendirikan rumah tangga pada 3 November 2012.

Mereka dikurniakan dua orang cahaya mata iaitu Muhammad, 10, dan Nur Aurora, 8. -Edisi 9

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Terkini

ACL: JDT malukan BG Pathum di gelanggang lawan

JOHOR Darul Ta'zim FC (JDT) tampil cemerlang apabila memalukan kelab Thailand, BG Pathum United di laman sendiri dengan kemenangan...

Lagi Artikel Berkaitan