29.7 C
Kuala Lumpur
Thursday, February 9, 2023

Tawaran istimewa untuk pembeli jam pintar Amazfit T-Rex Pro

Amazfit memberikan tawaran khas Ramadan pada April ini

Mesti Baca

Sharieza Ismail
Wartawan Edisi 9

AMAZFIT jenama jam pintar yang dimiliki oleh Zepp Health Corporation (Zepp Health), melancarkan tawaran istimewa untuk jam-jam pintar mulai esok untuk pembeli dua model jam pintarnya.

Amazfit memberikan tawaran khas Ramadan pada April untuk jam pintar yang boleh didapati pada tarikh 4 April, 5 April, 18 April dan 25 April 2022.

Pengarah Amazfit Asia Tenggara, Jacob Jin berkata, pembeli yang membeli T-Rex Pro pada tarikh-tarikh itu akan mendapat pelitup Amazfit percuma.

“Sementara, kepada yang membeli siri jam pintar GTS 3 dan GTR 3 akan mendapat pengikat rambut, pelitup dan botol percuma. Hadiah-hadiah boleh didapati selagi stok masih ada,” katanya di sini.

Menurut beliau, Amazfit adalah satu daripada jenama yang disukai golongan muda di seluruh dunia yang menjalani gaya hidup aktif dan positif dengan mengikut fesyen dan teknologi terbaru.

“Kini kami mempunyai lebih 100 juta orang pengguna aktif bagi produk kami termasuklah jam, gegelang, alat pendengaran telinga, peralatan kecergasan dan aksesori lain,” katanya.

Jenama jam pintar yang dimiliki oleh Zepp Health, melancarkan tawaran istimewa untuk jam-jam pintar, di mana enjin AI di dalam peralatan pintar ini boleh memantau degupan jantung, mod senaman, tahap kepekatan oksigen, status tidur dan pernafasan ketika tidur yang memberikan gambaran lebih jelas tentang bagaimana keadaan badan ketika aktif atau ketika rehat.

Baca juga:   Kit ujian pantas tidak terlalu tepat kesan Omicron
Baca juga:   Lima hari jatuh perigi, Rayan ditemukan tak bernyawa

Model T-Rex Pro direka untuk mereka yang menjalani gaya hidup luar yang aktif memandangkan ia menyokong empat Global Navigation Satellite Systems dan 10 ATM kalis air.

Selain itu, sistem pengukuran kepekatan oksigen dalam darah, penjejak cuaca, pemantau matahari naik dan turun, paparan fasa bulan semasa, kompas dan altimeter barometrik, bateri tahan lama sehingga 18 hari dengan penggunaan biasa, dan lebih 100 mod sukan berbeza.

Jacob berkata, pihakya sentiasa memastikan Amazfit sentiasa ke depan dengan menggunakan kuasa teknologi dan sains yang memberi kebebasan kepada lebih ramai orang.

“Mereka boleh menzahirkan minat dan menunjukkan semangat aktif dengan siri perkakasan pintar yang direka untuk gaya hidup sihat dan cergas,”katanya.

Beliau menjelaskan, Amazfit yang dikuasakan oleh system pengoperasian Zepp, menghubungkan peralatan pintar, data besar dan juga perkhidmatan pengurusan sukan serta kesihatan memberikan pengalaman pengguna dan pengalaman memakai yang tersendiri.

Peralatan pintarnya dibuat khas untuk kegunaan harian ataupun di luar sama ada untuk kesihatan atau bersukan, termasuklah alat pendengaran sukan di telinga stereo tanpa wayar, mesin sawat injak pintar, skala komposisi badan pintar dan peralatan sukan.

Model jam pintar Amazfit yang lain termasuklah Bip U Pro yang direka khas untuk mereka yang mahukan gaya hidup lebih sihat dan aktif untuk kekal cergas ataupun menjaga badan. Bip U Pro didatangkan dengan 50 muka jam untuk disesuaikan dengan mood dan pakaian atau pengguna boleh juga memuatnaik foto mereka untuk muka jam yang lebih tersendiri.

Baca juga:   Rahsia keteguhan Pas biar diserang segenap penjuru
Baca juga:   Mayat wanita dipercayai terjun Sungai Perak ditemui

“Mereka yang mahu kekal berfesyen dan pada masa sama menikmati sukan boleh menggunakan jam pintar mini GTS 2 dengan reka bentuk ultra nipis dan ringan. Ia juga didatangkan dengan 60 mod sukan untuk pengalaman sukan lengkap di dalam dan di luar,” katanya lagi.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang tawaran Ramadan, sila layari www.amazfit.com/en atau platform e-dagangan Amazfit bit.ly/Amazfit-MY-SHOPEE dan bit.ly/Amazfit-MY-Lazada. – Edisi 9

Wartawan

Terkini

Pemanah cilik mendapat perhatian Hannah Yeoh

PEMANAH cilik sukan memanah tradisional dari Kampung Darau, Manggatal, Sabah Adszraa Adhawiyah Mohd Aszrul mendapat perhatian Menteri Belia dan...

Lagi Artikel Berkaitan