30.8 C
Kuala Lumpur
Tuesday, May 28, 2024

Kondo mewah harga bawah RM300,000 di Shah Alam

Mesti Baca

KUALA LUMPUR – Sebuah syarikat pemaju perumahan akan melancarkan projek kondominium mewah di tengah-tengah pusat bandar Shah Alam yang disasarkan untuk mereka yang inginkan kediaman moden dengan harga menarik.

Kediaman berbentuk suit atau studio kondominimum di Seksyen 14, Shah Alam itu terletak 400 meter sahaja dari stesyen LRT3 yang sedang dibina dan amat sesui dijadikan rumah untuk kediaman keluarga kecil atau pelaburan di masa depan.

PEMBELI ditawarkan kesemua perabut dan peralatan keperluan dan hanya perlu membawa pakaian sahaja apabila memasuki kediaman ini. – GAMBAR HIASAN

Lokasi kondominimum yang terletak berdekatan dengan pelbagai kemudahan lain seperti stesyen bas, pusat beli-belah, hospital, pusat pengajian tinggi dan taman rekreasi, termasuk padang golf akan menjadikannya pilihan ramai.

Kondominium berbentuk kontemporari itu dijangka dilancar pertengahan bulan depan dengan menawarkan harga di bawah RM300,000 untuk pembeli yang membuat tempahan awal, terutama bagi pembeli bumiputera.

“Dengan anggaran bayaran bulanan bermula kira-kira RM1,100 sebulan, kediaman ini seakan berharga mampu milik walaupun ia merupakan sebuah kediaman mewah di tengah-tengah pusat bandar,” kata jurucakap Chester Properties, agensi hartanah yang dilantik sebagai agen pemasaran kediaman tersebut.

Advertisements

Katanya, kadar sewa kondominimum di kawasan ini adalah sangat tinggi untuk mereka yang ingin menyewakannya dan rumah itu juga sangat sesuai untuk dijadikan homestay.

LOKASI kondomininium hanya 400 meter dari stesyen LRT Shah Alam yang sedang dibina. – GAMBAR HIASAN

Seperti biasa, sudah tentu pembeli kediaman ini akan mendapat pelbagai kemudahan yang biasanya dimiliki oleh sesebuah kondominium mewah seperti kolam renang, gimnasium, tempat meletak kereta dan kedai.
Apa yang menarik, pemaju hartanah bagi kediaman tersebut juga menawarkan kelengkapan perabut sepenuhnya secara percuma bagi pembeli, termasuk menyediakan segala kemudahan kediaman seperti katil, almari, televisyen, peti sejuk dan sebagainya.

“Pembeli hanya perlu membawa baju atau cadar tilam sahaja apabila rumah ini siap dibina kelak,” tambahnya lagi.

Mereka yang berminat untuk mendapatkan maklumat lanjut atau ingin membuat tempahan, boleh mengunjungi laman web http://facebook.com/ridzwanhartanah atau menghubungi talian 019-2202195 (ridzwan). – EDISI9

Advertisements

Terkini

Mara Corp, CEEI jalin kolaborasi dalam sektor tenaga baharu

MARA Corp dan China Electrical Equipment International (CEEI) telah menjalinkan kolaborasi bagi melaksanakan projek-projek tenaga baharu. Timbalan Perdana Menteri, Datuk...

Lagi Artikel Berkaitan