29.8 C
Kuala Lumpur
Sunday, January 29, 2023

Tengku Zafrul senator bagi penggal kedua

Mesti Baca

Sharieza Ismail
Wartawan Edisi 9

MENTERI Perdagangan Antarabangsa dan Industri Tengku Datuk Seri Zafrul Abdul Aziz berkata beliau akan menjalankan tugas sebagai seorang senator dengan penuh amanah dan integriti.

Katanya beliau akan turut memastikan suara rakyat terus diangkat di Dewan Negara demi menjamin kesejahteraan dan kemakmuran semua kaum, agama dan bangsa.

“Hari ini, saya telah diberikan amanah untuk menggalas tanggungjawab sebagai Ahli Dewan Negara bagi penggal kedua.

“Ini adalah sebuah tanggungjawab yang besar, terutamanya ketika Malaysia perlu meneruskan momentum pemulihan kita pasca-COVID,” katanya menerusi hantaran di Facebook beliau hari ini.

Beliau turut mengucapkan terima kasih kepada Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim di atas tanggungjawab berat yang diberikan.

“Saya juga ingin mengucapkan terima kasih kepada Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi, Presiden UMNO dan pucuk pimpinan parti.

“InsyaAllah, dengan izinNya, saya akan menjalankan tugas sebagai seorang senator dengan penuh amanah dan integriti, serta memastikan suara rakyat terus diangkat di Dewan Negara demi menjamin kesejahteraan dan kemakmuran semua kaum, agama dan bangsa, InsyaAllah,”katanya. – Edisi 9

Baca juga:   4 ADUN Bersatu Johor bersedia tarik sokongan

Wartawan

Terkini

LPPKN, JKN gempur saringan HPV DNA di seluruh negara

LEMBAGA Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN) dengan kerjasama Jabatan Kesihatan Negeri (JKN) melaksanakan program Gempur Saringan HPV DNA...

Lagi Artikel Berkaitan