32.7 C
Kuala Lumpur
Monday, March 27, 2023

MB Pahang, rakyat doakan kesembuhan Pemangku Raja Pahang

Mesti Baca

Ain Hamzah
Wartawan Edisi 9

MENTERI Besar Pahang, Datuk Seri Wan Rosdy Wan Ismail mendoakan agar Pemangku Raja Pahang, Tengku Hassanal Ibrahim Alam Shah Ibni Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah dikurniakan oleh Allah SWT kesembuhan dan kembali sihat seperti sediakala.

Beliau berkata, anggota Kerajaan Negeri akan sentiasa memastikan negeri dan rakyat jelata dalam keadaan sejahtera dan terpelihara.

“Patik dan seluruh rakyat jelata Negeri Pahang mendoakan semoga Kebawah Duli Yang Maha Mulia Pemangku Raja Pahang Tengku Mahkota Tengku Hassanal Ibrahim Alam Shah Ibni Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah dikurniakan oleh Allah SWT kesembuhan dan kembali sihat seperti sediakala selepas menjalani pembedahan di Singapura.

“Patik dan sekelian pacal-pacal anggota Kerajaan Kebawah Duli Yang Maha Mulia Tuanku akan sentiasa memastikan negeri dan rakyat jelata dalam keadaan sejahtera dan terpelihara,” katanya dalam Facebook hari ini.

Hantaran berkenaan mendapat pelbagai reaksi dari warganet khususnya rakyat Pahang.

Baca juga:   Agong pakaikan pangkat anakanda, dari Leftenan kepada Kapten

Rata-rata mendoakan agar Tengku Hassanal cepat sembuh dan terhindar dari sebarang kemudaratan.

-EDISI9

Wartawan

Terkini

Timbalan Menteri Pendidikan ditegur Speaker, gagal menjawab soalan

Timbalan Menteri Pendidikan, Lim Hui Ying ditegur di Dewan Rakyat, hari ini kerana tidak menyediakan jawapan terhadap soalan yang...

Lagi Artikel Berkaitan