31 C
Kuala Lumpur
Thursday, December 1, 2022

Ismail Sabri santuni pengunjung pekan sehari Kerayong

Mesti Baca

Ain Hamzah
Wartawan Edisi 9

PERDANA Menteri, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob memulakan sesi kempen beliau dengan mengunjungi Pasar Sehari Kerayong, di Bera, Pahang, pagi ini.

Ketibaan beliau bersama calon Barisan Nasional (BN) bagi DUN N37 Guai, Datuk Sabariah Saidin mendapat perhatian peniaga dan pengunjung serta mereka mengambil kesempatan bermesra dengan beliau.

Ketika meninjau sekitar pasar sehari Perdana Menteri bertembung dengan calon Pakatan Harapan (PH) bagi kerusi Parlimen P090 Bera, Abas Awang yang turut berkempen di lokasi sama.

Orang ramai tidak melepaskan peluang bergambar bersama Ismail Sabri memulakan sesi kempen beliau dengan mengunjungi Pasar Sehari Kerayong, di Bera, Pahang, pagi ini.

Perdana Menteri meluangkan masa berbual dengan pencabarnya selain bertanya khabar dua lagi calon PH bagi kerusi DUN N37 Guai Noraini Abdul Ghani dan N38 Triang, Leong Yu Man.

Perdana Menteri kemudian meneruskan tinjauan dan beramah mesra dengan peniaga dan pengunjung di pasar sehari serta singgah di semua gerai dan bertanya khabar penjaja.

Baca juga:   Kerajaan beri rebat elektrik tambahan kurangkan beban rakyat
Ismail Sabri memulakan sesi kempen beliau dengan mengunjungi Pasar Sehari Kerayong, di Bera, Pahang, pagi ini.

Beliau mempunyai jadual padat di Bera hari ini, termasuk menghadiri Kenduri Rakyat Bersama Komuniti Bandar Kemayan, tengah hari ini.

Selain itu, beliau akan berkunjung ke Felda Bukit Mendi, Kampung Sungai Tuang dan Kampung Mengkarak.

-EDISI9

Wartawan

Terkini

4 negara ASEAN calonkan kebaya warisan budaya UNESCO

MALAYSIA, Brunei, Singapura dan Thailand mencalonkan kebaya untuk disenaraikan sebagai warisan budaya Pertubuhan Pendidikan, Saintifik dan Kebudayaan Bangsa-Bangsa Bersatu...

Lagi Artikel Berkaitan